jueves, 29 de septiembre de 2016

Bon dia i bon viatge!

Em presento com una principiant en l'àmbit informàtic, tot i que amb moltes ganes de descobrir i que descobriu amb mi. El meu nom és Aida i tinc 18 anys, estic cursant el primer any del grau de pedagogia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, tot i que les meves arrels són de Lleida capital, una ciutat petita i molt humil de l'oest de Catalunya.

Començo aquest blog amb molta il·lusió, amb ganes, com ja he dit, de descobrir els nous camins de l'educació. La raó per la qual vaig escollir el grau de pedagogia i no qualsevol altre àmbit educatiu fou que la meva intenció és poder accedir als canvis educatius i poder formar part del desenvolupament tant emocional, social, com cognitiu dels infants, adolescents i adults.

Em considero una persona amb molta iniciativa i imaginació, que pretén extreure en tot moment el millor de si. Com tothom però, tinc defectes a resoldre, un d'ells i força important en l'àmbit que treballem és la impaciència. M'agrada fer-ho tot al moment i que surti bé a la primera, però s'està treballant per tal de canviar.
Espero que tingueu tantes ganes descobrir i analitzar els nous mètodes educatius com jo.

Benvolguts!