lunes, 21 de noviembre de 2016

Gestó Bancària Virtual

Us presentem la versió definitiva del projecte sobre el recurs educatiu obert, plantejat amb anterioritat amb un simple esquema inicial, del que seria l'actual recurs sobre Gestió Bancària Virtual.

Anomenat així, el nostre recurs consta d'una pàgina web, on presentem tots els serveis que oferim. El nostre projecte versa sobre tot punt relacionat amb els moviments i gestió bancària. És a dir, hem formulat i creat un seguit de vídeos audiovisuals, on es guia sobre aquests temes a tractar, tots i cadascun d'ells paral·lelament, mostren com poder realitzar certes tasques específiques. Sempre acompanyat de unes pautes numerades, que alhora guien els punts més bàsics del vídeo, i fan de referència per a seguir un ordre.

Els serveis creats són els següents, organitzats de forma progressiva :

  • COM ACCEDIR AL NOSTRE COMPTE
  • COM GESTIONAR ELS NOSTRES COMPTES
  • COM GESTIONAR LES NOSTRES TARGETES
  • COM FER TRANSFÈRENCIES
  • COM FER TRASPASSOS
A continuació exhibim el Recurs on s'engloben tots els serveis i la informació de dades adient:
GESTIÓ BANÀRIA VIRTUAL: http://ubunapoben.jimdo.com

Enllaços dels videos del Recurs per visualitzar-ho al YouTube, incorporats de forma independent)




Processos de Disseny de Cursos i recursos:
 
  • Coordinació
    El primer dia en la creació del recurs educatiu els membres del equip vam pactar una metodologia per repartir-nos la feina:

    Damià Gonzalez va esdevenir el creador del disseny del recurs i de la pàgina web.

    Aida Frias va encarregar-se de la realització del projecte audiovisual.

    Nàdia Mulero va crear el recurs teòric sobre el projecte audiovisual, descrivint així el procés a dur a terme.
    Avaluació de les necessitats
    Els objectius d’aquest recurs són:
    ·         Aconseguir que els usuaris estiguin al dia sobre com realitzar les operacions esmentades.
    ·         Proporcionar eines a la població per a que siguin autònoms en qüestions bancàries virtuals.
    ·         Introduir els usuaris dins el món telemàtic.

    Disseny
    El disseny del recurs consisteix en una pàgina web de referència a la fundació  de “La Caixa” on es posa a l’abast de tothom un seguit de tutorials en els quals es troben descrits amb detall els passos a seguir per a realitzar les operacions del caixer via telemàtica.

    Desenvolupament
    En el procediment de realització d’aquest recurs, hem seguit unes pautes.
    Principalment vam repartir una part de la feina de manera individual, on cada membre del grup va bolcar tot el seu potencial.
    Posteriorment, vam procedir amb la posada en comú i la pluja d’idees necessàries per aportar més informació i millorar el disseny del recurs.
    I finalment, un cop realitzada la part individual corresponent i acordada la metodologia que seguiríem, vam procedir a començar les quedades grupals on vam recopilar la informació obtinguda i on vam acabar de solucionar alguns dels problemes ocorreguts.
    Oferta formativa
    El recurs no ofereix cap tipus d’oferta formativa, es tracta d’uns vídeos-explicació sobre la gestió bancària virtual tant present en les vides quotidianes de la població.

    Aquest recurs no té un destinatari en concret, sinó que va adreçat a qualsevol persona que es trobi interessada en rebre informació detallada sobre els passos a seguir per a fer operacions com transferències, traspassos, etc.
    Avaluació
    Es comprovarà si els usuaris han assolit els objectius inicials a través d’un petit experiment realitzat al atzar entre persones que desconeixen aquests tipus d’eines telemàtiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario